Aanbod

Begeleiding bij rouw, verlies en persoonlijke groei.

Rouw bij overlijden

Als je een dierbare verliest staat je wereld stil. De pijn en verdriet kunnen heel intens zijn. Heftige emoties wisselen elkaar af.

Deze weg hoef jij niet alleen te bewandelen. Door de rouw aan te raken in een gesprek, komt er beweging in jouw rouwpijn en kan het helen stap voor stap beginnen.

Mijn specialiteit is met de juiste afstemming op jou beeldmateriaal in te zetten. Het geeft de verdieping in het gesprek zodat de juiste snaar wordt aangeraakt. Waardoor er rust, inzichten en vertrouwen ontstaan.

hoeksteen-web

Rouw bij levend verlies

Wanneer er levend verlies is zoals: scheiden van ouders, contactverlies met je kind, verlies van gezondheid, leven met een beperking, migratie, verlies van je baan, een verhuizing of verlies van een huisdier.

Deze verandering vraagt ook om te rouwen. Vaak wordt dit verlies weggestopt in nog harder werken. Je schouders eronder zetten en in de regel modus blijven. Zodat het voelen wat dit verlies met jou doet geen erkenning krijgt. Hierdoor ontstaat vaak burn out of ziekte.

Door hierover het gesprek aan te gaan, kan het verdriet en de pijn besproken worden en de ruimte krijgen om te helen.

Het gesprek verdiep ik door beeldmateriaal waardoor inzichten, rust en vertrouwen ontstaan.

Gezinsbegeleiding

Bij een verlies zoals scheiding, overlijden, leven met een beperking, ziekte of als de verbinding binnen het gezin er niet meer is, zet ik graag een gezinsbegeleiding in. Als er een grote verandering is binnen het gezin, gebeurt er veel bij iedereen. Het uitspreken van wat je voelt en ervaart is vaak moeilijk. Hierdoor raakt een gezin vaak de verbinding met elkaar kwijt.
Door het gezin samen te brengen aan mijn tafel is er ruimte voor iedereen. Samen luisteren naar elkaar in een veilige en rustige omgeving geeft inzichten in patronen , begrip en vertrouwen. Ieder gezinslid heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en als deze verantwoordelijkheid wordt overgenomen door een ander gezinslid zal de ander verzwakken. Door dit samen helder te krijgen kan iedereen groeien en weer met elkaar in verbinding staan.

WhatsApp Image 2022-05-05 at 4.17.56 PM

Persoonlijke ontwikkeling

Je hebt het gevoel dat je op een surfplank ligt, maar dat je de golf steeds voor bij laat gaan.

Je zit veel in je hoofd, denkt vaak ‘ik kan dit niet’, ‘wat als ik val en niemand ziet mij’, ‘wie is er voor mij als ik iets breek’.

Je bent bang om te gaan staan, te vertrouwen op jezelf.

Belemmerende overtuigingen nemen het vaak van je over.

Je familie-systeem zegt dat jij niks kan. 

Het gedrag van niet zichtbaar zijn is veilig,… maar is het voedend voor je eigen persoonlijke groei?

Vanuit afstemming en beeldmateriaal tijdens mijn gesprek verkennen we de blokkades en gaan daarmee aan de slag.

Het innerlijk werken zorgt ervoor dat jij die golf wél pakt en dan ga je voelen dat jij in je eigen kracht komt te staan.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op!

Naar de tarieven –>>

Persoonlijke ontwikkeling kinderen en jongvolwassenen

We leven in een snelle digitale wereld met veel uitdagingen. Daar hoort risico nemen, je grenzen opzoeken, of zelfs je grenzen overschrijden, bij.
Ook gaan staan voor je eigen mening kan flink botsen met jezelf en je omgeving.

Enkele gevolgen hiervan kunnen zijn:
• Je voelt je niet begrepen
• Je wordt gepest
• Je wordt niet gezien of gehoord
• Je voelt je onzeker
• Je hoofd zit zo vol dat je geen rust meer ervaart
• Bent vergeten hoe je moet voelen.
• Je hebt een laag zelfbeeld

Je weet het even niet meer en loopt vast. Ik bied jou een veilige plek. Ik stimuleer je om thuis te komen bij jezelf, hierdoor ontstaan rust en zelfvertrouwen. Vanuit dat zelfvertrouwen kun je groeien en in je kracht gaan staan. En krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op!

Naar de tarieven –>>

Workshop 'Creatie op Tafel'

 

Nadat ik vaker de vraag kreeg waar ik mijn creatieve ideeen vandaan haal, ontstond er begin dit jaar het idee om een workshop te creëren. Het leek me een waardevol idee om mijn werkmethode te delen met andere coaches.

In deze workshop van 2,5 uur ga ik jou meenemen in mijn methode, waarbij ik creatieve middelen inzet om het gesprek te verdiepen en dichter bij emoties te komen.

Samen gaan we de verbinding aan, met de materialen om ons heen, maar ook met elkaar door eigen ervaringen in te brengen. Uiteindelijk ga jij naar huis met de tools om creativiteit in te kunnen zetten tijdens jouw gesprekken als coach.

Inmiddels heb ik twee mooie workshops mogen verzorgen, in september staat de volgende alweer gepland. Ben jij er dit keer bij?

Meld je nu aan voor deze waardevolle middag!