Over mij

Mijn naam is Angelique Schlicher, 53 jaar, ben moeder van een zoon en dochter en woon in Roermond. Ik hou van koken, schilderen en de natuur ingaan om te wandelen.

Gaandeweg mijn loopbaan in de gezondheidszorg, ging ik steeds meer op zoek naar manieren om mijn eigen identiteit te ontwikkelen. Ik kwam erachter dat ik als kind nooit geleerd heb om mijn hart te openen en gevoelens als verdiet te uitten. Ik merkte dat de wereld om ons heen steeds meer verzakelijkt. Contact wordt steeds functioneler en we zijn ons van elkaar en van onszelf niet meer bewust. Door dit besef besloot ik, na 23 jaar, de gezondheidszorg te verlaten, mijn passie en hart te volgen en mijn eigen Verlies en Rouwbegeleidingspraktijk te starten.

Hogeschool Geesteswetenschappen te Utrecht is mijn opleidingsinstituut. Deze opleiding is geaccrediteerd door KTNO, het kwaliteitskeurmerk van de koepelorganisatie kwaliteit en toetsing natuurgerichte opleidingen. Tevens heb ik een geaccrediteerde training gevolgd bij Rouwtherapeute Larissa van der Molen, bij praktijk de Troostboom. Daarnaast ben ik werkzaam bij de nabestaandendesk van Dela uitvaartverzorging.

Voor vragen of informatie ben ik bereikbaar via email: info@derouwstap.nl