Visie

Iedereen bewandelt zijn eigen levenspad, soms met steile bergen of diepe dalen. Een pad waarop je van alles tegenkomt: kuilen om in te struikelen, modderige vlaktes om op uit te glijden, grote waterplassen om te overwinnen, groene vlakke weilanden die oneindig lijken of een doolhof waarin je telkens weer verdwaalt.

Soms is het het pad dat je parten speelt, een andere keer zit je schoen niet oké waardoor je een blaar krijgt. Dat doet pijn. Je levenspad is jouw weg, die jij moet gaan.

Bewandel deze weg en ontdek wat het voor jou betekent om op weg te zijn op je levenspad. Laat je verwarmen door de zon die meereist, voel de regen en de sneeuw en hoor de vogels om je heen. Je wandelt nooit alleen. Af en toe staat er naast het pad een bankje waarop je kunt uitrusten, je kaart opnieuw kunt bekijken, je kompas kunt bijstellen of je schoen kunt verwisselen. RouwStap wandelt graag een stukje met je mee als je op je pad rouw tegenkomt. Om samen in beweging te komen en samen de lastige stappen te zetten. Zodat je zelf weer op kracht komt.

Benieuwd naar hoe ik jou kan ondersteunen? Stuur mij gerust een mailtje: info@rouwstap.nl

visie