Workshop

Creatie op tafel

Het gesprek verdiepen

door de inzet van creatieve materialen

In mijn werk als rouw- en verliescoach speelt creativiteit een belangrijke rol. Werken met kleur, materialen, symboliek of beelden uit mijn omgeving hebben een enorme toegevoegde waarde aan de diepgang van de gesprekken die ik voer.

De laatste tijd krijg ik via social media vaak dit soort berichtjes:

Hoi Angelique,
Ik heb een vraagje. Waar haal jij al die creatieve ideeën vandaan? Ik zie ze geregeld op jouw socials voorbijkomen en ze maken me erg nieuwsgierig. Ik zou namelijk heel graag mijn creatieve tools verder willen uitbreiden om in te zetten tijdens mijn werk als rouw- en verliescoach. 
Groet, ❤️

Dit soort berichtjes hebben iets in mij losgemaakt. Want hoe mooi zou het zijn als ik deze voor mij zo succesvolle methode kan delen met aan andere coaches?

Zo ontstond het idee om een workshop te creëren. In deze workshop van 2,5 uur ga ik jou meenemen in mijn methode, waarbij ik creatieve middelen inzet om het gesprek te verdiepen en dichter bij emoties te komen.

Samen gaan we de verbinding aan, met de materialen om ons heen, maar ook met elkaar. Uiteindelijk ga jij naar huis met de tools om creativiteit in te kunnen zetten tijdens jouw gesprekken als coach.

Meld je nu aan voor deze waardevolle middag!

 

workshop

Nieuwe datum: zaterdag 26 november 2022

Tijd: 13u30 tot 17u00 
Locatie: Merumerkerkweg 1, te Herten
Prijs: € 145,- (excl. btw)

Heb je behoefte aan meer informatie?  Stuur mij dan gerust een mailtje met jouw vragen: info@rouwstap.nl

Wauw, wat een bijzondere middag!

‘Volledig in mijn element heb ik deze dag beleefd. De thema’s met creatieve opdrachten en beeldmateriaal had ik in 3 verschillende kamers klaar gelegd. Vanuit daar begon het gesprek.

Ik legde mijn werkwijze uit en door het beeld en handelingen werd al snel de verbinding gelegd binnen de groep en van het thema.

Door het beeld kwam er verdieping in het gesprek en de oefening.

Met mooie inzichten en tools gingen de deelnemers naar huis.
Met een blij hart en met veel kleur sloot ik deze mooie dag af.

Omdat het zo’n succes heb ik meteen een nieuwe datum gepland voor deze workshop.’

Angelique

'Wat was de workshop Creatie op Tafel inspirerend! Veel creatieve beeldende oefeningen aangereikt gekregen die ik in mijn praktijk goed kan inzetten om uit het hoofd te komen. Als toetje nog een mandje met spulletjes gekregen die ik kan inzetten bij de begeleiding. Dank Angelique voor jouw enthousiasme en de inspirerende middag!'
Angelique Bastink
Praktijk Auwthentiek